010-7866016

STICHTING TECHNISCHE OPLEIDINGEN ROTTERDAM
 

 

                          Een Storing in de Elektrische installatie oplossen

 

 

 

 

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois (S.T.O.R.C.) is landelijk Erkend! Het Praktijkcentrum is in Rotterdam-Zuid gevestigd. Het is voor iedereen met een technische-en studievisie toegankelijk (mannen & vrouwen, jong en oud) Een ieder die geinteresseerd is in het vak van elektrotechniek (Huisinstallaties) is van harte welkom!   

 

 

 

Doelstelling:

Ieder natuurlijk persoon,doch in het bijzonder iedere werkeloze jongeren, die weinig of geen opleiding heeft genoten ,het bieden van praktische lessen of te doen bieden van praktische lessen inzake ondermeer Monteur Elektrotechnische Installaties (M.E.I) .

 

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois zet zich al jaren in, om leerlingen, Jong en Oud op te leiden en te begeleiden naar een betaalde baan. Stichting Technische opleidingen Rotterdam opereert zonder enig winstoogmerk!

 

In bovengenoemde Stichting zijn 2 bestuurders vertegenwoordigd:

De heren Charlie Eersteling en Michael Drooduin. Beiden hebben Energtietechniek/ Elektrotechniek gestudeerd en in 2000 met succes voornoemde studie afgerond.
Na hun studie hebben zij gedurende
8 jaar werkervaring opgedaan in de woningbouw en de Utiliteit. Zij weten als geen ander,wat voor kwalificaties van aankomende elektriciens vereist  is ,om aan de slag te kunnen. Daarbij zijn ze beiden Erkende Installateurs.

 

De heer Drooduin houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken van de stichting.
( Administratie ,organisatie ,logistiek etc)  De heer C. Eersteling daarentegen is hoofddocent Elektrotechniek ,Gas ,Water en Centrale verwarming. Twee maal per week bij de reguliere onderwijsinstellingen (ROC- AlbedaCollege).
 De heer Charlie Eersteling is tevens kwalificerend (Praktijk) beoordelaar en examinator (VMBO, MBO en HBO)

 

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois is erkend door de Brancheorganisatie  KENTEQ, en SBB (Stichting Beroepen en Bedrijven).
Tevens is zij
 door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) en het bedrijfsleven aangewezen als Erkend praktijkcentrum.

 

 De kwaliteit van het vakmanschap is gegarandeerd!

 

 

 

Dhr. C.Eersteling (BSc) Praktijkopleider / Leraar en tevens Kwalificerend beoordelaar (VMBO MBO en HBO )

 

Hoe coacht u de leerling?

Coaching is een nieuwe manier van begeleiden. Het is iemand sturen,zonder direct de baas te spelen,of alle problemen al op te lossen. De leerling heeft een actieve inbreng en stuurt zijn eigen leerproces.De praktijkopleider begeleidt dat proces en zoekt de juiste middelen om de de leerling te motiveren en waar nodig bij te sturen. In het begin van het opleidingstraject,zult u meer moeten sturen ,maar in de loop van het traject wordt dat minder ,naarmate de leerling zelfstandiger kan werken.

 

 

 

 


 

praktijkcursus, elektriciteit, cursussen, praktijklessen, opleiding elektriciteit, elektra, cursus elektriciteit, technische opleidingen, elektricien, elektrische installatie, praktijk, technische kennis, cursus, techniek, elektro, certificaat, elektromonteur, electricien,